Trotineta inSPORTline Suter SE Verde

579,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU SM16074-2

Descriere

Trotinetă universală, combinație de dexteritate și viteză, cric rezistent sub punte, compatibilă cu suport sticlă, vopsea mată.

Trotineta inSPORTline Suter SE este un produs versatil cu design atrăgător. Roțile de 16''și 12'' gonflabile oferă un control excelent în timp ce greutatea redusă face trotineta să fie ușor de transportat, un lucru ce va fi de folos atunci când plănuiți să vă deplasați prin oraș. Această trotinetă este potrivită nu doar pentru oraș, călătorii pe asfalt, puteți să vă deplasați pe poteci și teren neasfaltat. Mărimea sa, lungimea și dimensiunea ghidonului cu înălțime reglabilă fac potrivită această trotinetă atât pentru copii cât și pentru adulți (145+cm).

În ceea ce privește siguranța, trotinera este prevăzută cu frâne V-Brake pe ambele roți, o protecție de spumă pe ghidon, și manșoane de cauciuc la mânere pentru o aderență sporită. De asemenea, trotineta este compatibilă cu cele mai înalte standarde (EN 14619). Pe lângă faptul că trotineta este compatibilă cu suportul pentru sticlă, puteți de asemenea aprecia cricul solid de sub punte, fapt pentru care nu veți fi nevoit să lăsați trotineta la pământ atunci când nu o folosiți. Designul frumos sportiv, vopseaua mată și toate detaliile mărunte precum cablurile Bowden asortate și cablurile de frână trecute prin interiorul cadrului fac trotineta Trotineta inSPORTline Suter SE un produs foarte atractiv. Trotineta vă permite să vă bucurați de o folosire confortabilă.


Specificații tehnice:

Cadru

Oțel

Furcă

Oțel

Pipă

Oțel

Ghidon

Oțel, BMX

Mâner

Mânere ergonomice cauciucate (TPE - elastomer termoplastic)

Roți

16/12

Jenți

Aluminiu

Butuci

Aluminiu

Rulmenți

Rulmenți bile

Frâne

V-Brake, aluminiu

Manete frână

Aluminiu

Platformă

Plastic

Manete Quick-release

Nu

Anvelope (față/spate)

Hota 12.5x2.125 (57-203)/12.5x2.125 (57-203)

Presiune maximă (față/spate)

3.5bar/2.4bar

Cric

Sub platformă

Greutate

7.8 kg

Lungime

133 cm

Lungime platformă

37 cm

Înălțime ghidon

90-97 cm

Lățime ghidon

64 cm

Lățime mânere

11 cm

Înălțime lumină

7.5 cm

Distanță platformă față de sol

10 cm

Limită greutate

100 kg

Înalțime recomandată

145 cm

Accesorii

Compatibil cu suport sticlă, protecție spumă pe ghidon, cabluri Bowden colorate, cabluri frână prin cadru, vopsea mată

Diametru roată :16''|Greutate maxima a utilizatorului:100 kg|Inaltime ghidon:90-97 cm|Tipul rotilor:gonflabile|Tip trotineta :Cu doua roti

Detalii

SKU
SM16074-2
Categorii
Greutate
8 kg
Brand