Nivela laser albastru in cruce Nivel System CL4B 4*360

2.424,03 RON 2.499,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU Nivel System CL4B

Descriere

Nivela laser albastru in cruce Nivel System CL4B 4*360

La pachete de produse, prețul se negociază.


Nivel System CL4B este un laser în cruce 4D multifuncțional. Liniile de referință perfect nivelate (orizontale și verticale, fiecare în intervalul de 360°), sunt proiectate pe suprafețe de către capetele laser, susținând o varietate de lucrări de construcție și finisare. Proiecția simultană a celor două planuri permite determinarea unghiurilor drepte. Această opțiune este deosebit de utilă pentru aplicații de construcție și placare cu gresie și faianță. În timp ce compensatorul este blocat unitatea poate fi, de asemenea, înclinată, astfel încât să se poată lucra cu planuri înclinate. Filetul încorporat de 1/4″ permite fixarea stabilă a echipamentului pe un trepied, adaptor sau raft laser. Protecțiile din cauciuc de la colțurile corpului aparatului previn abraziunea, atenuează șocurile sau impactul și asigură o mai bună aderență.


Set Livrare Nivela laser albastru in cruce Nivel System CL4B 4*360


Nivelă optică CL4B – laser în cruce – 1 buc.

TR-G – țintă laser – 1 buc.

FTR-B – țintă laser pardoseală – 2 buc.

LF-1 – laser lift – 1 buc.

GL-G – ochelari laser – 1 buc.

CL-BR – multi-adaptor – 1 buc.

Aku CL – baterie reîncărcabilă Li-ion – 1 buc.

CH-USB – încărcător USB tip „C”

Geantă de transport – 1 buc.


Date Tehnice Nivela laser albastru in cruce Nivel System CL4B 4*360


Fascicul Laser

laser albastru (505 nm), clasa 2

Precizie

±2,0 mm/10 m

Domeniu de funcționare

30 m (70m cu sensor)

Bluetooth

da

Înclinarea planurilor

da

Interval de autonivelare

± 3°

Fascicul / Planuri generate

2 x orizontal (360°), 2 x vertical (360°)

Suport pentru trepied

1/4″, 5/8″

Sursa de alimentare

reîncărcabilă Li-ion 3,7V (4000mAh)

Clasa de rezistență

IP54

Intervalul de temperatură de funcționare

de la -10°C la +50°C

Dimensiuni

148 x 90 x 151 mm

Greutate

0,92 kg

Avantaje 

Principalele avantaje ale nivelei laser CL4B
  • precizie și fiabilitate – fasciculul subțire al laserului albastru garantează o muncă confortabilă în toate condițiile; fasciculul este clar și nu este supraexpus și, prin urmare, este tolerabil pentru ochi; unitatea permite lucrul cu o precizie de ± 2 mm / 10 m
  • versatilitate și multifuncționalitate – 4 planuri laser (360°), linia orizontală excepțional de joasă (doar 17 mm deasupra nivelului podelei) este un ajutor excelent în lucrările de construcție și finisare (de exemplu, în cazul placării cu gresie)
  • elevație numerică – cu ajutorul receptorului RD800 DIGITAL care afișează elevația în milimetri
  • nivelare rapidă și eficientă – un sistem modern de compensare a vibrațiilor magnetice asigură o pregătire rapidă a unității pentru lucru, laserul reglează cu precizie fasciculul, chiar și pe o bază instabilă, iar după blocarea compensatorului vă permite lucrul cu planuri înclinate
  • o rază de acțiune și mai mare – cu funcția de impulsuri și cu senzorul puteți utiliza laserul la distanțe mari pentru aplicații în exterior (până la 140m)
  • adaptor laser și elevator – fixare sigură chiar și în condiții dificile pe șantier și reglare fină a înălțimii
  • sursă de alimentare eficientă – baterie Li-ion (4000 mAh), fără efect de memorie, încărcabilă și în timpul funcționării
  • echipament durabil și rezistent la deteriorări – carcasă ranforsată, cu armătură metalică; capul laserului protejat de capace metalice; colțuri din cauciuc pentru a amortiza și proteja laserul de impact și șocuri; echipament rezistent la praf și apă (IP54)
Măsurare ușoară și rapidă

Laserul se va nivela și se va pregăti pentru funcționare imediat după pornire. Fascicul laser albastru generat este foarte vizibil, proiectat pe suprafețe creează o linie de referință pentru lucrul pe orizontală și verticală. Fasciculul laser albastru este foarte subțire, clar și tolerabil pentru ochi, ceea ce îmbunătățește confortul de lucru chiar și în încăperi însorite.

Versatilitate

CL4B permite lucrul cu planuri orizontale și verticale. Planurile pot fi afișate separat sau combinate.

Operare confortabilă

CL4B are un panou de control intuitiv. Gestionarea funcțiilor, inclusiv reglarea precisă a fasciculului, se realizează rapid și eficient. Laserul este alimentat de o baterie cu litiu și este încorporat într-o carcasă compactă, ceea ce face ca laserul să fie practic, ușor de instalat la fața locului și de transportat. Funcțiile laserului pot fi acum gestionate de pe telefoanele mobile prin Bluetooth, cu ajutorul unei aplicații dedicate.

Fiabil în mediul de lucru

Instrumentul este rezistent la praf și apă (IP54). În plus, corpul laserului a fost ranforsat cu elemente metalice, datorită cărora este rezistent la condițiile dificile de pe șantier.

Detalii

SKU
Nivel System CL4B
Categorii
Brand